Rix MorronZoo

Prick kl 05.30 sätter alltid min klockradio igång. Kanalen är inställd på Riks FM. Jag brukar snooza två gånger och sen börjar morgonens rutiner... Men inte i morse.

Mannen vaknade kl 7.15 och sa: -Är inte klockan jättemycket? Varför har inte klockradion väckt oss? Jag konstaterade att det var någon som "macklat" med stationsinställningen... Det lilla barnet är ju av naturen klåfingrigt. Vi fick skita i morgonrutinerna och gå direkt på konflikterna istället.

I bilen brukar jag oxå lyssna på Riks FM. På morgonen är det givetvis MorronZoo med Roger, Titti och Fylking som gäller. Knäppte på radion. Knäpptyst. Skruvade upp volymen. Knäpptyst. Bytte till rockkanalen. Höll på att köra av vägen. Där var det sannerligen inte knäpptyst eftersom den kanalen fungerade samt att jag ju skruvat upp...

Efter att chocken släppt konstaterade jag att Riks FM-sändaren av någon anledning var ur funktion. Riks FM var stendött och det var denna tystnad som "hörts" i min klockradio... Att komma 45 minuter för sent till jobbet är ju ingen katastrof men tänk om jag haft ett plan eller tåg att passa!


Men hallååå! Varför väckte ni mej inte?


Kommentarer
Postat av: Mia

Förr hade jag radion på så snart jag var inomhus eller i bilen. Nu har jag det tyst väldigt ofta överallt... Ålderstecken? Ja, det har jag funderat på mer än en gång. Njuter verkligen av tystnaden... sedan går jag förstås miste om en massa himla bra program...

2009-06-24 @ 06:57:17
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Weirdo

Måste hålla med föregående talare...jag brukade alltid lyssna på radio...nu gör jag det bara ibland i bilen...annars vill jag ha det tyst!

2009-06-24 @ 08:26:47
URL: http://heltkul.blogspot.com/
Postat av: marma

Usch, vilket uppvaknande! För mig brukar hela dagen bli förstörd när morgonen blir så fel.

Kramar/marma

2009-06-24 @ 10:00:01
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: marma

Uppskattar att du blir störd!

Nej, huset finns inte kvar i vår familj för i så fall hade jag också PROTESTERAT mot parabolen - håller med dig - det STÖR!

Kramisar till dig/marma

2009-06-24 @ 19:50:34
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Bjorne

Själv har jag en inbyggd klocka,vaknar vid 5tiden varje morgon vilket jag vill eller ej,och det hade varit riktigt illa om som du säger att det kunde varit en resa då hade det blivit kris,och min Ella är lite för klok ibland,ha så gott,får se om jag orkar va i solen imorgon och tänka på alla som får åka till jobbet,haha.

2009-06-24 @ 22:17:18
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Rut

Numera kan jag sova så länge jag vill men si det vill inte kroppen.Nu på gammeldar vaknar jag som regel redan vid 3-4 tiden, kanske har jag mig själv att jag är väldans kvällstrött.

Till det hör att den här sjukdomen och all antiobioatika som jag måste ta tar all must ur min lilla kropp.

2009-06-25 @ 11:58:44
URL: http://rut.blogg.se/
Postat av: Per-Anders

Måste tyvärr meddela att jag inte är något stort fan av Radio Rix.

http://peranders.blogg.se/2009/january/adjo-rix-fm.html

2009-06-28 @ 23:31:32
URL: http://peranders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0