Det var längesen...

Tack för att ni håller ut. Det tar lite tid, det här. Det var moderkortet som pajjat, vilket betyder att datorn i princip dött. Det blir till att plocka ut och spara hårddisken (ja, allt som sparats där är räddat) och stoppa in den i nya datorn.
Vi har kommit på att vi klarar oss så bra utan dator att det känts som prioritet... tja, väldigt långt ner på listan. Eller, sanningen att säga - vi är panka! Så nu tänkte jag starta en insamling. Ni kan sätta in nåra hundralappar på mitt konto, så lär ni inte sakna min blogg länge till. Den dator jag tänkt köpa ser ut så här:


Tjusig, va! passar mej perfekt. Jag som är så kvinnlig! Sen kan jag ligga i soffan och blogga samtidigt som jag glor på film och dricker pilsner.

Annars har sommaren och semestern varit riktigt nice. Mycket dykning, slappande, sol och bad. En tur till Legoland blev det oxå. Jisses vad det stället blivit stort! Sist vi var där, för tio år sedan, var det stort! Nu är det STORT! Och jag lovar - man kan köpa lego där...

Stor kram till er alla goa människor där ute i verkligheten. Jag känner mej helt avskuren ifrån cyberrymden och det är faktiskt rätt skönt. Ni borde prova... fast nu när semestern är slut vete katten... det blir ju dåligt väder nån gång...


RSS 2.0