Det är fredag...

Det har inte gått så bra för min blogg... Den har känt sej övergiven, ensam och oälskad. Det har sin ganska enkla förklaring - den har helt enkelt blivit bortglömd! Av en händelse, som jag inte närmare behöver gå in på, kom jag på att jag ju startat blogga och har man väl börjat, ska det ju (enligt dom som kan sånt här) bli en drog. Jag har aldrig varit någon vidare lyckad missbrukare (jag blev ingen knarkare och cigaretter har jag faktiskt lyckats sluta röka) men jag kan ju försöka blogga lite ibland.

Eftersom jag är lite krasslig, har jag spenderat lite tid i TV-soffan idag och fick se lite av Rix Morronzoo på TV. Barbejdos-Alcazar-Dansbandskampenmagnus var på besök och lyckades få mej lite nyfiken på Dansbandskampen. Jag kollade lite på svt.se och blev helförälskad! Jo, dansband är heltöntigt och jag är inte riktigt så töntig att jag kvalificerar till att bli ett dansbandsfan men guuud vad jag älllskar er
LARZ KRISTERZ!!!


Välkommen till min nya, första, sista och enda blogg!

Jag har valt att börja blogga för att se vart det leder. Jag lär ju inte bli någon ny Blondinbella. För det första är jag inte blond. För det andra är jag inte tillräckligt korkad. För det tredje... äsch det räcker nog så!

Några smaskiga detaljer ur mitt supercoola privatliv kommer inte att kunna läsas på min blogg. Det blir nog mest trams och konstiga funderingar om strunt och annat ovidkommande.

Javisst kunde jag lika gärna skrivit dagbok... men nån kan ju läsa den och då kommer kanske tvångströjan på och dess innehåll på hispan.

Skulle jag nån gång vilja skriva mina memoarer, skulle jag ändå inte kunna tyda min taskiga handstil från dagböckerna. Blir jag berömd (för vad?) kan jag ju alltid sälja min blogg!!

Jag tror ju inte att någon nånsin kommer att läsa min blogg men till dej som just du som nu läser detta vill jag bara säga... tjena!

RSS 2.0