Datorhaveri

Kära vänner. Sitter hos min kära mor och skriver på hennes eminenta dator. Som fungerar alldeles utmärkt. Till skillnad från min. Datorer är underbara. Man kan göra mycket med dem. Surfa, shoppa och sköta sin hushållsekonomi. Blogga, hålla kontakt med sina vänner och t o m porrsurfa om man känner att man absolut måste göra det. Jag har visserligen inte haft det behovet men jag vet att det finns många på vår runda jord som har. Det är när man som minst anar det som det plötsligt händer... Datorn havererar och plötsligt är man helt isolerad från omvärlden. Helt plötsligt vet man inte varifrån man ska hämta sin information, beställa biljetter, kolla telefonnummer och vägbeskrivningar på eniro, etc... Man vågar ju knappt gå ut utan att ha checkat sina mail först... Jag har alltid ansett mej vara helt oberoende av detta fenomen men även jag har nu förstått hur körd jag är.

Har nu tagit min tillflykt till en fungerande dator för att kunna betala mina räkningar och se vad som finns kvar av min raserade hushållsekonomi. Det kommer kanske att ta ett tag innan jag bloggar igen beroende på hur lång tid det tar att fixa datorn... men misströsta inte. Jag kommer inte att varken glömma eller överge er. Se det hela som semester - ni får nu lite semester ifrån mej!


Kanske nån som försökt laminera sin dator...


Kommentarer
Postat av: marma

Förstår att du känner dig körd - man har fixat till sig ett rejält "skapat behov". Skönt att du kan ta det från den sidan och kalla det semester - kanske vi borde göra lite till mans. Väntar på att du komer tillbaka. Lycka till!

Kramar/marma

2009-07-27 @ 16:35:30
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Typiskt! Nu när Du har tid!

Hoppas att allt ordnar sig och att Du får en skön semester!

Kramis

2009-07-28 @ 09:47:59
URL: http://kailiyinyang.blogg.se/
Postat av: pinglan

Visst är det skrämmande vad man blir beroende! Man kan inte ens åka buss utan dator. Hur ska man kunna fylla på busskortet och kolla när bussjäkeln går liksom??

Hoppas du vill följa med i min blogg när jag sätter lösenord framöver. Skicka ett mail till mig så skickar jag lösenordet när det blir aktuellt:)

2009-07-29 @ 09:33:17
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: Mia

Ojojoj, den datorn verkar ha sett sina bästa dagar... :-)Jo, snart måste varje hushåll ha minst två datorer, så man är garderad för när haveri sker. Allt sköts via datorn, precis som du skriver. Ett smidigt och enkelt sätt, men ack så sårbart egentligen!Du är välkommen tillbaka, när du än dyker upp!

2009-07-29 @ 11:30:59
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Per-Anders

Hoppas du får en skön semester - med eller utan dator.

2009-08-01 @ 21:15:28
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: Mia

Hur går det? Lever du fortfarande på datohaverins ö?

2009-08-04 @ 20:18:09
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: BP

Vilket sammanträffande! Semestern börjar och datorn går sönder;-)

Ja en (o-)frivillig bloggpaus kan ju vara nå't.

Njut av din semester, vädret är ju kanooon just nu, åtminstone i Stockholm.

2009-08-06 @ 21:09:14
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Mia

Saknar dig och dina inlägg! Fortfarande datorhaveri...? Eller är det annat som gör att du inte tillhör de bloggandes skara just nu?Jag hoppas att du mår bra och snart är tillbaka i bloggskaran!

2009-08-29 @ 07:30:06
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0