Det kommer en bebis snart...

Har precis kommit hem efter att ha spenderat hela dagen med min gravida lillasyster som snart ska föda. Jag ska få den stora äran att vara med på förlossningen. Slemproppen har gått och värkarbetet har börjat. Åh så spännande det ska bli. Har aldrig varit med på någon förlossning innan, förutom när jag födde mina pojkar men det är ju en helt annan sak. Det är bara ett problem... Jag har en matberedare att bevaka på tradera.

Deadline på tisdag. Bebisen måste alltså komma i morgon. Onsdag går oxå bra. Då är det min födelsedag. Bättre födelsedagspresent kan jag inte få av min lillasyster.

Hela kvällen har jag varit hos min storasyster på Onkologen. Med lite tur påbörjas en ny cellgiftsbehandling kommande vecka. Det känns väldigt hoppfullt och jag har nog årets mest intensiva dagar framför mej. Kan bara säga att den som smittar mej med flunsan nu, den dräper jag!

Kommentarer
Postat av: Bosse

Du har då att stå i. Glöm inte att ta vara på dig själv också.Det där hårtipset låter intressant men jag tror att någon i familjen skulle ha mycket bestämda åsikter. I morgon blir det frisörbesök. :-)

2009-01-12 @ 18:10:59
URL: http://grabossen.blogg.se/
Postat av: pinglan

Har det kommit någon bebis än?Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon får en lätt och fin förlossning och att hon slipper att sy en massa, för det är ju värst av hela förlossningen! Hua! Blotta tanken på såna stygn får mig att vilja gå i celibat! InshAllah går det bra för lillasyster!

2009-01-12 @ 19:32:34
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: pinglan

Och, glömde jag säga, hoppas det går bra för stora syster också, inshAllah!

2009-01-12 @ 19:33:20
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: pinglan

Ja, jag har hört några stycken som råkat illa ut med henna. Så vi har varit försiktiga:)

2009-01-12 @ 20:41:49
URL: http://pinglanm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0