Nu är jag nöjd... tror jag.

Oj vilket pyssel men riktigt roligt var det. Jag har varit lite trött på min bloggs design och eftersom jag inte har en webbdesignutbildning, visste jag inte hur fan man ändrar designen förutom att välja helt ny stilmall. Jag provade först stilmallen som heter "Mr Anderson". Min mamma ringde mej och tyckte den liknade en begravningsannons. Jag tyckte den var rätt fin men gillade egentligen inte de svarta ramarna runt bilderna. Eftesom jag är en hygglig prick och inte vill framkalla depressioner hos mina läsare, speciellt inte hos min mamma, ändrade jag till en annan stilmall. Sen ändrade jag mej ett par gånger till och det kändes hopplöst. Ingenting kändes som JAG!!! Jag gillade ju "Mr Anderson". Men nu såg jag att man kan ändra i sin befintliga stilmall. Det enda jag vill ändra är ju färgerna. Jag gick in på "designa din blogg" och hittade en färgnyckel. Sen var det bara till att ändra dom grå, tråkiga färgerna till mina absoluta älsklingsfärger! Jag är själv rätt nöjd med resultatet och för att vara gjort av en amatör, tycker jag resultatet är helt OK.

Jag har sett att man kan anlita nån som hjälper en att designa sin blogg. Men det roliga är ju att trixa lite själv... Jag tycker det hade varit bättre om "blogg.se" hade varit lite mer användarvänlig. Jag efterlyser en "naken" mall där man själv kan välja färger typsnitt, storlek på bokstäver, infoga bilder, ramar etc. Själv är jag inte direkt korkad men har svårt att förstå "dataspråket" med dom olika kommandona. Det har faktiskt tagit mej ganska många timmar att få kläm på det lilla jag lyckats förändra. Jag kanske skulle utbildat mej till webbdesigner istället för plattsättare... Fast då hade jag ju inte fått göra det här ljuvliga badrummet...

                   

             

         

                     

                                           
Allt förarbete med rivning, grävning, avlopp, putsning och el har andra duktiga killar gjort. Allt kaklingsarbete och inbyggnad av inredningar har jag gjort med hjälp av en jätteduktig lärling. Tillsammans har kunden och jag kommit fram till rätt bra lösningar utifrån de förutsättningar som fanns. Kunden själv har gjort all montering av vvs och el samt själv tillverkat lamporna. 

Från en ruggig, äcklig källartvättstuga till ett härligt hemmaspa med ångdusch och stort rymligt badkar.

Ja, det är sånt här jag kan... Webbdesign vill jag gärna lära mej, men lär nog inte bli lika framgångsrik som med kakelpysslandet.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Kommentarer
Postat av: K

Hej snäckan!

Vilken överraskning... mitt eget lilla hemmaspa!! Jag ångduschade mig senast i går, med ansiktsmask och kroppspeeling och allt! Tänker ofta på de timmar du lagt ner där! Tur det blev du!Och japp, dom svarta vingummina är dom bästa!Kram och trevlig helg på Dig!

K

2009-01-30 @ 13:27:48
Postat av: pinglan

Waaaaah! Vilket badrum! Inte direkt som mitt hyreslägenhets badrum från 80-talet! Jag har en sketaful vatrumstapet (eller vad det kallas de där plast mattorna man kletar upp på badrumsväggen i brist på kakel) som har hål och plogg ÖVERALLT efter ca 200 pers som bott i lägenheten sedan den blev byggd. Nåja, vi håller på att söka oss till totalrenoverade lägenheter nu, hoppas att vi får en med KAKEL i badrummet!:DDesignen är bra. Jag gillar också den här designen, fast som du säger, orginalfärgerna är lite för begravning. Det här var lite mer karamellbutik, I like! Tummen upp!:)

2009-01-30 @ 13:56:47
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: pinglan

Jag menade förstås vÅtrums tapet. Hehe!

2009-01-30 @ 13:57:50
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: pinglan

Och PLUGG heter det visst också! En stavnings lektion kanske vore bra för pinglan:D

2009-01-30 @ 13:59:03
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: Mia

Oj, tänk att kunna fixa badrummet själv! Jag har länge tänkt... ska nu komma iväg och välja litet färg på kakel och "design" på badrummets inredning. Jag har nämligen ett badrum som behöver fräschas till... Synd inte du finns här!

2009-01-30 @ 17:42:01
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0