Sveriges Dr Phil...

Man behöver inte vara utexaminerad psykolog för att kunna läsa av människor och hjälpa dem att lösa deras problem. Det räcker med att vara snickarslusk med hammaren, hjärtat och hjärnan på rätta stället. Hat kollat lite på "Arga Snickaren" på kanal 5. Jan tar sej an folk som kört fast i sina husrenoveringar. Han kommer dit, kollar läget, gör upp en plan för det mest nödvändiga och drar sen dit ett gäng kompetenta hantverkare för att hjälpa familjen i fyra dagar. Familjen får stanna kvar i huset och hjälpa till och det är det jag gillar med programmet. Han talar också om för dem vad som är väsentligt när man bygger om ett hus och får dem att förstå att de håller på att bränna ut sej såväl fysiskt som psykiskt. Han ser när en relation såväl som ett hus håller på att braka samman. En fantastisk kille som inte är rädd för att ta i konflikter. Pondus har han till tusen och ett fantastiskt humör!


Och så är han ju snygg oxå...

Kommentarer
Postat av: pinglan

"Om man tar namnet på staden vi bor i och plussar på ett s och vad klockan visar och sedan lägger till "ning" så kan man hitta pinglan. Lättast kanske det blir på ett annat ord för hus plus sidan." Här får du facit då!:)



Staden vi bor i är ju Sundsvall. Vi plussar på ett s och får då "Sundsvalls". Klockan visar tid. Alltså "Sundsvallstid". Vi lägger till ett "ning" och häpp! Så har vi Sundsvallstidning. Där kunde man hitta pinglan (=mig) igår. Och lättast var det då på ett annat ord för hus (=hem) plus sidan. Alltså hemsidan. Hängde du med i flamset? :D

2009-02-28 @ 11:13:32
URL: http://pinglanm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0