Ost...

Idag har vi ätit tacos till kvällsmat. Jag har förstått att det inte är någon unik fredagsrätt på något sätt. Det är nog den vanligaste fredagsmaten i våra svenska hem... Det enda som var unikt för mej idag, var att jag drack både ett glas vin och ett glas öl till middagen. Det har nog aldrig hänt förr.


Rester från någon annans middag...

Jag vet inte varför jag skriver sån här smörja idag men det beror kanske på att jag tillbringat hela dagen på Hansagallerian och bytat golvplattor. Att ligga på gallerians golv och slipa bort fixrester gör inte att populariteten för oss hantverkare stiger precis. Man dammar ner, väsnas och jagar bort kunder och affärsinnehavarna blir minst sagt kinkiga. Alla hemska tankar och kommentarer som haglar runt omkring en lagras i hjärnan och ger sitt avtryck i en massa smörja i bloggen.

Idag kom jag på ett döroligt experiment som jag tänker försöka genomföra. Jag ska laminera en skiva ost och scanna in den i datorn och lägga ut bilderna på bloggen så vi kan följa ostbitens utveckling vecka för vecka och se vad som händer med den. Kan oxå hända att jag laminerar en gurkskiva... vi får se...

Ett annat experiment som jag kanske oxå får för mej att göra, är att dricka mej stupfull, för att sedan försöka skriva ett fullt seriöst inlägg... kan nog bli rätt kul...

Kommentarer
Postat av: pinglan

Ostskivan röstar jag för;)

2009-04-25 @ 11:09:49
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: marma

Jag gjorde ett experiment med en apelsin en gång. Ville se hur länge den skulle hålla. Inköpt till jul och när det blev Valborg fick den gå i soporna. Då hade jag definitivt tröttnat. Det hände ju ingenting!

Kramar/marma

2009-04-25 @ 16:25:46
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: Weirdo

Tacos är alldeles utmärkt fredagsmat! Fin blogg hittade den genom Sveriges gladaste man!

Postat av: Rut

Tack för dina rader på min blogg.

Även om min arm aldrig blir någon järnfemma så försöker jag med alla makters hjälp komma tillbaka med mina rader även om det blir lite halvdant.

Hälsa till din mamma.

2009-04-25 @ 18:36:40
URL: http://rut.blogg.se/
Postat av: Weirdo

Sv: Skade glädje och practical jokes är något som måste bemästras med perfektion. Jag tar dem nämligen väldigt allvarligt. Har alltid vart barnsligt förtjust i folk som är klantiga, jag skrattar dock lika mycket åt mig själv som andra. Vilket gör allt lite extra kul jag är nämligen väldigt klantig!

Postat av: pappa B

Jag lever men datorerna är döda. Hackar mig fram under veckan tills allt ordnat sig. Överge mig inte

pappa B

2009-04-27 @ 10:42:06
URL: http://www.ojohan.blogspot.com
Postat av: Woopsidaisy

ingen risk...

2009-04-27 @ 17:45:13
URL: http://killingmanjaro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0