Blodet droppar...

Den chockade kvinnan stapplade blödande ut från Hansagallerians toalett. Hon sjönk ner på golvet i korridoren och en förbipasserande vaktmästare frågade hur det var fatt. "Jag har skurit mej i handleden", svarade kvinnan och vaktmästaren hämtade snabbt ett tryckförband som han band hårt om den blödande kvinnans handled. Såret var inte särskilt stort men ganska djupt och det blödde mycket.


Mitt emot Hansagallerian ligger en läkarcentral och kvinnan gav sej chockad och gråtande dit. Nästan hysterisk berättade hon för sköterskan vad som hänt och hon fick en tid för undersökning. Efter ett par timmars väntetid, tog en läkare hand om henne, rengjorde såret och konstaterade att det skulle läka ihop bra utan att sys, bara det var tillräckligt hårt lindat. Däremot behövde kvinnan få en stelkrampsspruta. Sköterska som gav henne sprutan sa: "Det här kommer att kännas ganska obehagligt". Kvinnan svarade: "Att skära sej i handleden var förbaskat obehagligt! Detta är ingenting i jämförelse".



Hansagallerian i Malmö

Dagen därpå mådde kvinnan ganska bra. Såret verkade läka fint men axeln där hon fått sprutan värkte som om hon fåt ett makalöst hårt slag där med en träpåk...


Om kvinnan inte behövt lämna sin bil på reparation hade detta aldrig hänt. Nu var hon tvungen att rafsa ihop de nödvändigaste verktygen för dagens arbete och ta den andra bilen till jobbet. När hon skulle ta på sina skyddshandskar, var de alldeles sunkiga efter att ha legat under en blöt svamp så kvinnan ville inte använde dom och de andra handskarna låg såklart i den andra bilen. När kvinnan skulle hugga ner den sista plattan under en reparation av Hansagallerians toaletter, råkade hon således slå handleden rakt in i en sylvass kakelskärva och skära ett ca 2 cm långt, ganska djupt jack in i handleden. Det blödde mycket och eftersom kvinnan inte tål att se blod, blev hon hysterisk och var nära att svimma.


Vad kan vi då lära oss av denna lilla händelse? Jo, att även ett par sunkiga handskar är bättre än inga handskar alls. Med handskar på, hade skadan minimerats till, kanske bara en skråma eller ingenting alls.


Som ni säkert redan räknat ut, är den där hysteriska kvinnan såklart jag... åååh vad jag hatar Hansagallerian, bilreparationer, sunkiga handskar, vassa kakelskärvor, blod och stelkrampssprutor!


Kommentarer
Postat av: Sonen H

Men mamma då! Nu blev jag orolig=( du får ta det försiktigt!!

2009-04-18 @ 23:12:36
Postat av: Kerstin

Hej o tack för kommentar:))

Jag sparar och ger bort fjädrarna! De måste hämtas vid dörren, Välkommen!

2009-04-19 @ 11:12:49
URL: http://kailiyinyang.blogg.se/
Postat av: pinglan

Men huuuuuuuu! Jag hade förmodligen dött på fläcken! Blod är kanske det läskigaste som finns! Gör inte om det där, det kan vara farligt:P

2009-04-19 @ 11:56:49
URL: http://pinglanm.blogg.se/
Postat av: marma

Usch vad det låter otäckt! Men det verkar som du lärt av misstaget. Jobba inte med såna saker utan handskar, oavsett skick!

2009-04-19 @ 20:20:45
URL: http://marmagda.blogg.se/
Postat av: pappa B

JAg tycker att detta låter som ett mycket tufft och ansvarsfyllt jobb. Att byta kakelplattor utan handskar på Hansagrillen är banne mig inget lätt göra. Detta skall utföras av tuffa brudar som inte backar för lite blod och sprutor på läkarvårdscentraler.

Bra jobbat killingmanjaro, jag håller på dig.

På igen på tisdag igen.

2009-04-19 @ 22:11:03
URL: http://www.ojohan.blogspot.com
Postat av: Mia

Ajajaj, var rädd om dig!

2009-04-20 @ 06:59:42
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Rösta på veckans blogg!

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-20 @ 07:01:36
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0