Vatten är vått

Men hur vått är det egentligen? Hur stor är en vattendroppe och hur många vattendroppar finns det? Finns det regler för hur stora vattendroppar får vara... eller hur små? Vissa vattendroppar är så stora och många att man blir riktigt våt. Finns det regler för hur våt man får bli innan man nåste gå in eller täcka sej med regnkläder? Vart ansöker man om tillstånd om man vill gå ut och bli riktigt våt och om man inte vill ha regnkläder, vart ansöker man om att få slippa?

Är det olagligt att stjäla regndroppar? Jag skulle gärna vilja ha några. Man skulle kunna samla dom till framtida behov. Om man t ex är sen till en dejt, kan man öppna sin flaska med regndroppar och hälla över sej och skylla på det hemska vädret... och hoppas på att idioten man ska dejta inte ser att solen skiner och det är 25 grader.

Man skulle kunna samla regndroppar och sälja till nån som samlar på unika regndroppar från hela världen. regndroppar från saharas öken skulle vara x-tra värdefulla p g av sin unika förekomst. Engelska regndroppar skulle man nog få betala väldigt lite för.

Man skulle även kunna sälja årgångsregndroppar. Man skulle kunna ha en liten chic boutique där man sålde regndroppar samlade på vissa år och datum så man kan köpa födelsedagsregndroppar. Jag tror att jag kommit på en fantastisk affärsidé! Ska nog ta patent på den.

Boutiquen skulle heta "Heavy Rain"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0